Post by paytydabtextslan on Mar 6, 2022 9:40:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod הרבה זהב ▞▞▞
▞▞▞ Car Parking Multiplayer 2022 version ▞▞▞
מה אהבתימם
... Rail Car Transformable Container Truck Parking Lot Toy Car Boy Fire Truck Car ... Control Racing Car With Light 2 Mode App Control Chargable Multiplayer
אני אוהב את המשחק אבל עדכון חדש אני פשוט לא אוהב אותו כי דברים ממשיכים לצוץ על המסך שלי וזה מעצבן
המשחק הטוב ביותר, גרפיקה הגונה מהנה אבל בבקשה הוסף נקודות ביקורת ברמה כמו נסיעה במשאית 1 ו-2, נסיעת טנדר 1 ו-2 ורמות אחרות למרחקים ארוכים.
הגרסה המעודכנת של המשחק הזה היא odious.הציפיתי שלי מה שייכלל בגרסה הזו חסר כמו שאור ראש לא נותן מספיק תאורה. זכות רכישת רכב של Andelse מוגבלת גם במכוניות מסוימות למרות שיש לי מספיק כסף לרכישה. כמו כן גם צליל המכונית אינו כפי שהיה קודם. אנא תקן או תקן את הפגם הזה בהקדם האפשרי כדי שהמשחק ידורג*****. יש לתקן את כל הקול של המכונית
יש כמה בעיות שמטריפות אותי בזמן עריכת המכונית.
Car Parking Multiplayer Simulator bjha
ובכן תן לי להתחיל לסקירה וזה לא טוב למשל המצלמה של אדם תלת מימד זה לא טוב זה היה טוב יותר לפני העדכון בעדכון הזה הצלילים נוראיים, אנא קרא כמה מהביקורות שלנו כדי לתקן את כל הדברים האלה גורמים להרבה של שחקנים מוחקים את המשחק בגלל זה ואם לא תתקן את זה בהקדם האפשרי הם יעזבו הרבה יותר מהר אפילו אני. אנא תקן את הדברים האלה.
Vitality Games משחקים ב-POG.COM - שחקו את המשחקים הכי ...
Bubble Shooter - Pop ! Pop! Tankenötter vqz
לא ישקר המשחק הזה מדהים אבל אתה צריך עוד שיפורים כמו בעיות פיגור לפעמים המשחק פתאום ירד מ-60 פריימים לשנייה ל-10 פריימים לשנייה במהירות idono למה זה קורה וכל כך הרבה תקלות ברכבים מסוימים כמו ההגה לא רגיל בצד ובבקשה הוסף מחזור מזג אוויר ומחזור יום ובבקשה תוסיף עוד מכוניות תודה
הורד Game Simulation APK אנדרואיד מהירה ומאובטחת יישומיםחינם.
זה משחק נהדר אבל בבקשה תשנה את המצלמה לישנה
המשחק והתוכן שלו טובים אבל זה לא טוב כשזה מגיע לטלפונים נמוך... פיגור ולפעמים הגלגל לא רץ בהרים. אני מקווה שהמשחק יתעדכן ויהפוך אותו לנוח יותר כמו סן אנדרס לנייד, יש לו מפות גדולות אבל המשחק עצמו טוב וללא פיגור עד כה
כיף ממש אבל יש המון קטיעות
בכנות המשחק הכי מביך אי פעם. שיחקתי כל יום בשליטה, הגרפיקה טובה אבל בעיה במפה במיקום שדה התעופה. ואחרי ששיחקו 10 דקות זה מתחיל להיות חסר כל כך. אז אם לא תפתור את זה אני אסיר את ההתקנה של המשחק הזה. ולעולם אל תוריד אותו או לעולם אל תמליץ למישהו להוריד אותו
המשחק נחמד אבל הדבר היחיד שחסר לו זה הלקוחות,,,למה הסרת אותם לפחות תבדוק את זה plzzz
משחק טוב חייב מכוניות חדשות ורשה להשיג כסף בכל זאת משחק טוב מאוד😜
למה אתה לא מנסה להסיר את הגליצ'ר במשחק שלך זה כל כך לא הוגן כלפי האחר. בבקשה נקי מקווה שלא יהיה עוד רמאי
עדכון נחמד חבר'ה, אני ממש אוהב את המשחק הזה, הכל טוב, אבל יש בעיה בעדכון הזה אתם מוסיפים את דוח הכפתורים אז כשאני משחק בשרת הם מדווחים עליי בלי סיבה, הם שולחים ספאם ללחצן המסחר ואז כשאני מתעלם שלהם בקשת סחר הם ידווחו לי, אני רוצה לדעת אם הדוח הזה משפיע על החשבון שלי !!, ויש בעיה נוספת בשוק המטבעות מכרתי 2 מכוניות אבל לא קיבלתי מטבעות אז תקן בהקדם האפשרי!!
הפיגור היה נורא לחלוטין מאז העדכון. אני חייב שהגרפיקה שלי תהיה הכי נמוכה. אני יכול להתמודד עם זה, אבל החלק השני הזה לא מגניב. שלח מייל ללא תגובה. מכרתי 2 מכוניות במכירות העולמיות כשהם עדכנו את המשחק ומעולם לא קיבלתי את המטבעות שלי. כל כך מרגיז. אני חייב 18.5 אלף מטבעות ואני בטוח שלעולם לא אראה אותם מכיוון שהמכירות העולמיות נעלמו כעת.
כשאני קונה כל ויניל הוא גובה ממני פעמיים, אני קונה הוא גובה ממני 6000 דולר ואז צבע זה גובה ממני 6000 דולר שוב. זה על כל הווינילים. הווינילים המשומשים שבהם אתה משתמש בקטגוריה הם שחור ולבן. חלק מהווינילים המשומשים מופיעים ט. קטגוריית ויניל משומשים צריכה להיות עם גלילה ידנית רק שהיא חוזרת לגרסה המשומשת הראשונה. נמאס לגלול למעלה ולמטה כדי למצוא ויניל משומש, אוהב את המשחק שלך, תודה
יש באג במשחק הזה בכל פעם שאני נכנס למכשיר השני שלי ומשחק ממנו ומרוויח כסף ואז נכנס לטלפון שלי זה לא חוסך את המזומנים......
No Extracts may be published except with the permission of the Patent Office. ... סקיי אס-היי HISKY SCS LTD /11/116/51 852783 PARKING SPACE MANAGEMENT
ראלי קרקס. 15502 + מוד: לא נעול/כסף · Off The Road MOD APK (Money/Unlocked All Cars) ... Car Parking Multiplayer Mod Apk (Unlimited Money)
Télécharger ראש בראש - קרב מוחות בזמן אמת 0.9.5 APK Libre
יש בעיה שבה החשבון שלי נדחף לשרת פגום בלבד... הייתי כל הזמן באותו חדר של אותם 15 אנשים ושחקנים פעילים זה רק בסביבות 1500... בעוד שאימתתי את זה על ידי יצירת חשבון חדש ואני ראה שחקנים פעילים הוא כמעט 5000+. תעזרו לי, כי כל מכוניות ה-1695 כ"ס שלי נמצאות שם ואני לא מצליחה להתחבר עם החברים האחרים שלי כדי לשחק ביחד... עריכה: בדקתי ומכרתי את זה שזה לא היה מכונית שנפרצה... ובכל זאת זה דחף אותי לשרת הרשימה השחורה.
. The description about שיבא שלנו APK. ברוכים הבאים לאפליקציה החדשה עבור ... Car Parking Multiplayer APK.
לאחר העדכון הזה המצלמה רועדת בזמן סחיפה וגם בפיגור מאוד ה-fps פשוט יורדים ל-29 ומעלה כשמשחקים מרובי משתתפים
Car Parking Multiplayer Simulator phq
זה משחק טוב אבל אם תמכור את המכוניות שלך לא תקבל את אותו הפרס ואם תאבד את החשבון שלך תאבד אותו לנצח.
צוות מפתחי CPM יקר, למה הסרת את האפשרות של מוניות עסקי במשחק, נהניתי מאוד אבל עקב הסרתו בעדכון החדש אני נותן 2 כוכבים בלבד
Car Parking Multiplayer Simulator phq
שיחקתי בחדר פרטי או במצב יחיד בימים אלה (כי הציבור בדרך כלל מלא ב... אתה יודע...) שמתי לב שכשאני משחק במצב יחיד עם נתונים סלולריים/wifi על המשחק הוא לאגר, אבל הוא מקבל הרבה יותר טוב כשאני מכבה את כל הקישוריות. אשמח אם תתייחסו לזה בהקדם האפשרי כי זה גורם לי לתהות איזה סוג של תהליך מתרחש ברקע. כמו כן, אני תוהה מדוע אתם עדיין תומכים (שיתוף ב-ig) ביוצרי תוכן המשתמשים ב-GG ו/או באפליקציות צד שלישי אחרות 😐
اصتريه